Maashaeghe Park

Boxmeer - Boxmeer
Actueel aanbod

€ 365.000,- tot € 749.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
148 - 225m2
Kaveloppervlak
472 - 1323m2
Inhoud
600 - 910m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

ONTDEK HET ZELF
Uniek wonen, omringd door de natuur

Tot rust komen na een hectische dag. Op je favoriete plek in huis. Genieten van de stilte, het ruime uitzicht, de vogels en de schittering van de Maas. Een moment van bezinning.
Een slingerende groene laan, glooiend landschap, bos, dijken, ruime kavels en aantrekkelijke architectuur. Wensen en werkelijkheid sluiten hier naadloos op elkaar aan. De woningen in Maashaeghe Park staan in een parkachtige woonomgeving. Er is keuze uit voor u ontwikkelde stijlvolle Maashaeghe Park Villa’s, tweekappers, patiobungalows en vrijstaande woningen.
Een overweldigende landschappelijke setting is het decor voor een met grote zorgvuldigheid gecreëerde natuurlijke woonomgeving. Omringd door bomen, beschermd door dijken en beschut door eeuwenoude hagen in het Maasheggen landschap. Maashaeghe Park is een wereld op zich zelf.
De groene meanderende laan door de nieuwe woonbuurt vertoont gelijkenis met een Engels landschapspark met grote bestaande en nieuwe bomen, groene hagen en struiken. Het rijkelijk aanwezige groen begroet en omarmt de nieuwe wijk.
Elke keer als je thuiskomt, ervaar je het weer: het is een voorrecht om hier te wonen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Maashaeghe Park
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
27
Prijs
€ 365.000,- tot € 749.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage
Tuin
Tuin Rondom

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Boxmeer.

Aanmelden